*Nettavisen* Nyheter.

Argument styrker seg på finans

To år etter at hun forlot TV 2 til fordel for PR-bransjen, flytter Eva Honningsvåg på seg igjen. Denne gangen er det PR-byrået Argument som blir hennes nye arbeidsgiver.

20.06.08 11:02

Eva Honningsvåg ble hentet fra Dagens Næringsliv til å lede økonomiredaksjonen i TV 2, da Kåre Valebrokk tok over TV-kanalen.

Etter få år gikk hun ut av journalistikken for å benytte seg av sin kunnskap om økonomi og finans i PR-bransjen, da Consilio Kommunikasjon hentet henne for å styrke seg på finansiell informasjon.

Nå flytter Honningsvåg på seg igjen. Nå er det kommunikasjonsbyrået Argument som blir hennes nye arbeidsplass.

Honningsvåg er tidligere økonomiredaktør i TV2 og finansredaktør i Dagens Næringsliv. Hun har også arbeidet som aksjemegler, er utdannet siviløkonom fra NHH og autorisert finansanalytiker og har i tillegg spesialfageksamen i selskapsrett fra Universitet i Oslo.

- Eva Honningsvåg representerer en betydelig styrking av vårt finansteam, sier administrernede direktør Per Arne Totland i Argument i en pressemelding.

- Vi forbereder oss på en oppgang i markedet for finansiell kommunikasjon. Alt tyder på at de børsnoterte selskapene nå øker sin IR-aktivitet og en rekke selskaper forbereder børsnotering, sier Totland.

Argument etablerte tidligere i år det første felles-skandinaviske tilbudet på IR sammen med byråer i Stockholm og København. I høst er Argument blitt norsk samarbeidspartner for London-baserte Citigate, som er verdens ledende rådgivningsselskap på finansiell kommunikasjon og samtidig verdens største PR-organisasjon utenfor USA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.