RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Argument styrker seg på finans

Sist oppdatert:
To år etter at hun forlot TV 2 til fordel for PR-bransjen, flytter Eva Honningsvåg på seg igjen. Denne gangen er det PR-byrået Argument som blir hennes nye arbeidsgiver.

Eva Honningsvåg ble hentet fra Dagens Næringsliv til å lede økonomiredaksjonen i TV 2, da Kåre Valebrokk tok over TV-kanalen.

Etter få år gikk hun ut av journalistikken for å benytte seg av sin kunnskap om økonomi og finans i PR-bransjen, da Consilio Kommunikasjon hentet henne for å styrke seg på finansiell informasjon.

Nå flytter Honningsvåg på seg igjen. Nå er det kommunikasjonsbyrået Argument som blir hennes nye arbeidsplass.

Honningsvåg er tidligere økonomiredaktør i TV2 og finansredaktør i Dagens Næringsliv. Hun har også arbeidet som aksjemegler, er utdannet siviløkonom fra NHH og autorisert finansanalytiker og har i tillegg spesialfageksamen i selskapsrett fra Universitet i Oslo.

- Eva Honningsvåg representerer en betydelig styrking av vårt finansteam, sier administrernede direktør Per Arne Totland i Argument i en pressemelding.

- Vi forbereder oss på en oppgang i markedet for finansiell kommunikasjon. Alt tyder på at de børsnoterte selskapene nå øker sin IR-aktivitet og en rekke selskaper forbereder børsnotering, sier Totland.

Argument etablerte tidligere i år det første felles-skandinaviske tilbudet på IR sammen med byråer i Stockholm og København. I høst er Argument blitt norsk samarbeidspartner for London-baserte Citigate, som er verdens ledende rådgivningsselskap på finansiell kommunikasjon og samtidig verdens største PR-organisasjon utenfor USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere