RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Århundrets kuleste sko?

Sist oppdatert:
Converse er 100 år - og de er definitivt ikke mindre populære i dag enn i 1908.

(SIDE2): De sporty sneakersene Converse har prydet moteverden i hundre år. Vi husker dem spesielt fra 80-tallet, da alle ville ha skoene i forskjellige farger. Men de siste årene har Converse fått enda en opptur. Ikke minst i år.

Bursdagsbarn
Side2 tipper skogiganten gjør alt for å markedsføre seg som bursdagsbarnet flest folk vil hylle våren 2008. Skoene finnes i alle regnbuens farger, og kommer med nye utgaver hver eneste vår. I fjor var Converse i sølv og gull de mest populære.

Aftonbladet har vært på moteuken i New York, og spår nå Converse som stjernenes favoritt for våren. Sist ut med Converse-sko er skuespilleren Christina Ricci og stilikonet Mary Kate Olsen. Sistnevnte brukte nylig sine Converse til en åletrang bukse. Andre mer rocka berter bruker skoene til kjoler, deriblant Lily Allen og Hilary Duff.

På tvers av stiler
Converse er et av få plagg som går på tvers av stiler. Rocke- og vintagegutta på Grünerløkka er minst like glad i Converse som de sossete vestkantguttene på Frogner. Og er du mor eller far, hvorfor ikke matche med et par knalltøffe små Converse til babyen? Borat-skuespilleren Sacha Baron Cohen kler opp sin lille søte datter i knallrosa Converse.

Følg med! Side2 kommer senere tilbake med sin hyllest til bursdagsbarnet.

Digger du Converse? Diskuter lenger ned

Se stjerner i Converse lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere