RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ari Behn må kanskje flytte

Sist oppdatert:
Ari Behn og Harald Zwart må kanskje ta med seg "Føling i fjæra " festivalen til en annen norsk by.

Årsaken er at det mangler en avtale om bruk av fasiliteter og arealer på Hankø.

– Dette er svært beklagelig. Hankø og Fredrikstad trenger virkelig den PR denne festivalen gir. I fjor var jo riksmediene fulle av stoff om festivalen, sier prosjektleder Trond Pettersen til Fredriksstad Blad.

I fjor ble Hankø Hotell brukt under festivalen, men i år er hele hotellet booket i forbindelse med en TOTO-konsert som går av stabelen rett før "Føling i fjæra" festivalen starter. Dermed blir det trangt om plassen.

Ari vs TOTO

Henning Forsberg arrangerer TOTO konserten og er mannen som kan gi klarsignal til at Ari skal få gjenta av suksessen fra i fjor, men foreløpig har det ikke kommet noe svar.

- Vi er tidsnød. I løpet av denne uken må vi ha en avtale med Forsberg klar hvis det fortsatt skal være aktuelt å arrangere festivalen på Hankø, sier Pettersen.

Kjendisfestival

Han forteller videre at de allerede har tatt kontakt med flere alternative steder, men han vil ikke si mer enn at det er snakk om et sted i Sør-Norge.

Ari Behn, Harald Zwart og Veslemøy Ruud Zwart vil også i år fronte festivalen som etter planen skal arrangeres fra 20. til 23. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere