RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Ari Behn raser mot Se og Hør

Sist oppdatert:
- Et svinsk oppslag, mener Ari Behn om Se og Hørs forside tirsdag.

(SIDE2): Se og Hør brukte tirsdagens nummer til sjefredaktør Harald Haaves kommentar om Ari Behns kritikk av kongehusekspert Carl-Erik Grimstad. Haaves kommentar var imidlertid pakket inn i en reportasje med flere bilder av Ari Behns, og vennene Fredrik Skavlan og «Skavlan»-produsent Charlo Halvorsens, tur på byen i Stockholm etter Aris besøk på svensk TV.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Klemmende Ari
Bildene viser en stor feststemt gjeng, og Ari Behn som kysser en venns kone farvel for kvelden, et kyss på hvert kinn. Reportasjen er også ledsaget av et intervju med kvinnen og hennes mann som er gode venner av Behn.

Tittelen på forsiden er imidlertid «Hvorfor gjør du dette, Ari?», som henspiller på Haaves kommentar, men den kan misforstås og linkes til bildene.

- Dette er svinsk, sier Ari Behn til VG onsdag. Han mener Se og Hør kunne unnlatt å trykke historien tirsdagen på dåpsdagen til hans tredje datter og heller ventet til fredagen om de skulle trykke den overhode.

- Har ikke ord
Også Charlo Halvorsen reagerer overfor Se og Hør.

- Jeg har ikke ord for hvor dumt jeg synes dette er, sier Halvorsen som er sitert på setningen «Det som skjedde denne natten, er veldig privat».

- Aris egen skyld
Sjefredaktør Harald Haave sier imidlertid at han mener Ari Behn er regissøren bak oppslaget og det som førte til redaktørens egen kommentar.

Haave mener at Ari Behn selv valgte tidspunktet for å sette i gang debatten og selv må ta skylden for det.

- Å æreskjelle Grimstad og professor Nordby gir en ikke anledning til å bli smaksdommer i hva som er overtramp, sier Haave til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere