RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ari får moterefs

Sist oppdatert:
Trendfrisør Rune Myrhaug er lite imponert over Ari Behns nye sveis og bohemaktige klesstil.

(SIDE2): Under Føling i fjæra-festivalen dukket arrangør Ari Behn opp med nok en ny sveis, men ifølge trendfrisør Rune Myrhaug ved La Bionda frisører er ikke dette frisyren for trendige menn fremover.

Kort og stramt
- Jeg så bilde av ham i avisen i dag og det var ikke mye å skrive hjem om. Han er blitt ganske grå og ser rett og slett ustelt ut. Han kler det bedre når det er kort, stramt og klassisk. Litt dandy med luggen gredd over til den ene siden passer ham best, sier Rune Myrhaug, hårstylist ved La Bionda.

Trendfrisøren mener Ari burde farge håret tilbake til en naturlig farge. Slik det er nå blir det grå i fokus og det vises veldig godt.

- Han mister mye farge i ansiktet med så mye grått hår på sidene, sier Myrhaug. Å farge håret til naturlig farge og kjøre en strammere stil er også in for menn på hårfronten til høsten, får vi vite.

Freakete bohem
Fra å være en dandy type i dyre designerdresser har Ari lagt seg til en mer bohemaktig stil, spesielt om sommeren. Men det mener eksperten han burde holde seg langt unna.

- Ari har prøvd seg litt på freakete bohem de siste somrene. Men han er overhodet ikke typen til å ha den stilen. Han klarer ikke å bære den stilen og da blir det helt feil å prøve på det, konkluderer hårstylisten.

Som mange menn har forfatteren også prøvd seg på alle tenkelige varianter av skjegg og det bør han være forsiktig med, ifølge eksperten.

- Skjegget må være en del av helheten, men Ari bør satse på kort og markert skjegg, sier Myrhaug.

- En flott fyr
Alt i alt mener eksperten at Behn bør komme seg tilbake til der han var stilmessig for noen år siden.

- Han er jo en flott fyr. Men han må bytte ut de løse skjortene som ikke er ham, med klær med et strammere snitt, avslutter den populære hårstylisten.

Hårtrendene høsten 2005 ifølge La Bionda :

  • Jenter

Enkel stil med elementer fra 50-og 60-tallet som volum og høyde på kronen. Sideskill med en flat lugg over til den ene siden. Det skal være rent og enkelt. På fargefronten er alt lov, men fargen bør ikke dominere. Ulike brunnyanser og rolig blondering er en sikker vinner. Makeupen skal være enkel og naturlig men med fokus på øyenbryn og tung eyeliner på øyenlokket.

  • Gutter

Relaxed klassisk stil som er kort og stylet. Håret skal være kort på siden og lengre på toppen. Fargene skal være naturlige. Hvis man har begynt å bli grå, farger man tilbake til den opprinnelige fargen. Håret bør også være blankt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere