RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ariel Castro kan ha dødd av kvelningssex

Foto: Foto: Cuyahoga County Sheriff's Office / Reuters / NTB scanpix
Ariel Castros død kan ha vært et uhell under såkalt kvelningssex, ifølge delstatsmyndighetene i Ohio.

Castro ble funnet død på cella i et fengsel i Ohio i USA i starten av september, og det ble meldt at han hadde tatt sitt eget liv. Fengselsmyndighetene startet imidlertid etterforskning.

Torsdag var etterforskernes rapport klar, og den konkluderer med at Castro kan ha dødd ved et uhell mens han forsøkte å tilfredsstille seg selv med såkalt kvelningssex, en form for sex der oksygenmangel skal forsterke klimaks.

Etterforskningen har også avdekket at fangevokterne i fengselet ikke sjekket Castro hvert 30. minutt slik de skulle og at de også hadde forsøkt å forfalske loggene i etterkant av dødsfallet. Rutinen ble imidlertid fulgt når Castro ble funnet død.

Castro ble dømt til fengsel på livstid pluss 1.000 år etter å ha sagt seg skyldig i en svært omfattende tiltale som omfattet bortføring og voldtekt av de tre kvinnene Michelle Knight, Gina De Jesus og Amanda Berry. Han ble også dømt for drap fordi han slo en av de bortførte kvinnene i magen slik at hun aborterte. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere