RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arktiske forhold på østkysten av USA

Washington (NTB-AP-Reuters): En av de travleste handelshelgene i året gikk i vasken for næringslivet på Østkysten av USA da området ble rammet av en massiv snøstorm.

De få som våget seg ut i kulda og snoen i Washington, Baltimore og andre byer lørdag, fant nesten folketomme gater og veier, fulle av snødriver og forlatte biler, mens to centimeter snø lavet ned i timen.

Snøværet som strekker seg fra North Carolina til New York er et av de verste på mange år. Noen steder er det falt over 60 centimeter snø, og meteorologene varslet at stormen ville bli verre, med snø og sterk vind, innen den glir over utover søndagen.

Det ble erklært unntakstilstand i både Philadelphia og Washington, og folk i hovedstadsområdet ble bedt om å holde seg hjemme. Også guvernørene i Virginia, West Virginia og Kentucky erklærte unntakstilstand. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere