RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arliots bil ripet opp for 76.000

STORE SKADER: Det kostet 76.000 kroner å reparere bilen som hadde stått parkert utenfor Kløfta stasjon. Dette er bare noen av ripene som ble laget på bilen.
STORE SKADER: Det kostet 76.000 kroner å reparere bilen som hadde stått parkert utenfor Kløfta stasjon. Dette er bare noen av ripene som ble laget på bilen. Foto: PRIVAT (ROMERIKES BLAD)
Sist oppdatert:
- De hadde herpa hele bilen, sier den fortvilte bileieren.

- De hadde herpa hele bilen. Det var småbulker og riper over alt, sier Arliot Wethal Pettersen til Romerikes Blad.

Hærverket på bilen skjedde mens den sto parkert på parkeringsplassen utenfor Kløfta stasjon for to uker siden. Bilen fikk så store skader at den måtte hellakkeres. I tillegg måtte flere plater på bilen byttes.

- Reparasjonene kom på 76.000 kroner. Det ble dekket av forsikringen, men jeg må jo betale egenandel og taper bonus. Det er rimelig ergerlig, sier bileieren.

Brede og dype riper
Ripene går helt ned til metallet på bilen.

- Jeg vil tippe noen har brukt stein, for ripene er bredere enn om noen for eksempel skulle ha brukt en nøkkel, sier Wethal Pettersen.

Kløfta-mannen er pendler, og avhengig av å få parkert bilen i nærheten av stasjonen.

- Jeg har en mistanke om at hærverket skjer på den borteste delen av parkeringsplassen, mot Ullersmo, så nå parkerer jeg ikke der, sier han.

Samme bil ripet opp tre ganger
En annen bil skal ha fått risset inn «sex» i lakken, mens en tredje bileier har fått ripet opp samme bil hele tre ganger.

- Første gang fikk jeg en lang, dyp ripe som gikk over begge dørene. Etter tre uker fikk jeg en dypere og lengre ripe på samme sted, som gikk fra forskjerm til bakskjerm. Heldigvis hadde jeg ikke rukket å reparere skaden ennå, sier bileieren, som av frykt for mer hærverk ønsker å være anonym.

Etter at skadene var reparert, ble bilen ripet opp for tredje gang.

- Nå kan jeg ikke bruke forsikringen, og må betale rundt 30.000 for å få bilen reparert, sukker bileieren, som har stått parkert ved stasjonen på dagtid mellom 07.00 og 17.00.

Politiet ønsker tips
Foreløpig har politiet ingen mistenkte i saken. Politiet ber alle som kan ha sett noe om å ta kontakt.

- Vi vet ikke noe om motivet, og heller ikke noe om hvem som står bak dette, fortalte politiførstebetjent Lars Nideng ved Ullensaker lensmannskontor til rb.no onsdag.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere