RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Armani er stjernenes favoritt

- Dette vil bli den største festen jeg noen gang har arrangert, større enn noe i New York, Paris og Milano, sa Giorgio Armani før showet i London.

(SIDE2): Leonardo DiCaprio, Elle McPherson, Beyonce Knowles, 50 Cent og Bono - det er ingen tvil om hvem som trekker mest kjendiser til catwalken.

SE GRATIS VIDEO FRA VISNINGEN HER

Største fest noensinne
Giorgio Armani er kanskje kjendisenes største designer-favoritt. Han klarer i hvert fall med stort hell å samle verdens hotteste stjerner innen musikk- og filmindustrien, under ett og samme tak i London.

Torsdag var det klart for Giorgio Armanis visning under London Fashion Week.

- Dette vil bli den største festen jeg noen gang har arrangert, større enn noe i New York, Paris og Milano sa Giorgio Armani før showet, ifølge Yahoo News.

Og slik ble det også.

1300 gjester
Musikk- og moteshowet varte i hele tre timer, og innholdt blant annet konsert med Beyonce, 50 Cent og Bono. Designerens mål er å bygge et fond for å kjempe mot Aids i Afrika. 1300 gjester fikk oppleve designerens fantastiske kveld i London.

Etter at arrangørere bak moteuken i Madrid trakk tynne modeller bort fra catwalken, har også stjernedesigneren Giorgio Armani gitt uttrykk for hva han mener om tynne modeller.

- Jeg har aldri ønsket å bruke for tynne modeller. Jeg foretrekker jenter som viser frem mine klær best, sa Armani til Reuters, etter showet torsdag.

Vil bruke sunne jenter
- Ingen synes at en jente skal være anorektisk for å være moderne. Jeg vil bare bruke sunne jenter, mener han.

Armani synes likevel mange av dagens modeller er alt for tynne.

- Dessverre har stylistene og media skapt et bilde av at vi bare vil ha modeller som er usannsynlig tynne, beklager Giorgio Armani.

Rød tråd
Giorgio Armanis visning for neste sommer bærer en tydelig rød tråd, slik som så mange andre designere for tiden. Norske Kristian Aadnevik har også rødt som tema i sin kolleksjon for neste sommer. Les mer om Aadneviks møte mer Mette-Marit her.

Følg Side2 på mobilen

Les mer om kjendiser her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere