RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arrangerer sykkelmaraton

Sist oppdatert:
Vil du sykle med Drillo eller Vålerenga-spillerne? Vallhall Trening & Terapisenter arrangerer i år som i fjor sykkelmaraton til inntekt for TV-aksjonen 2011.

- Vi har et ønske om å fylle salen med bedrifter, samarbeidspartnere og medlemmer, hvor alle betaler en sum for et sykkelsete i en time, sier treningssenter leder Jeanette Bendiksen ved Vallhall Trening & Terapisenter.

Sykkelmaratonet går torsdag 20. oktober fra kl 08.00 til siste time kl 19.00. Til sammen er det 312 sykkelseter vi kan selge i løpet av dagen.

Alle pengene går uavkortet til Norsk Folkehjelp og deres arbeid med å rydde miner og klasebomber i seks land. Pengene blir overført til TV-aksjonen sin konto fredag 21.oktober og blir synlig som Vallhall Trening & Terapisenter sitt bidrag. Se www.tvaksjonen.no for mer informasjon.

- Ved å gjennomføre en slik veldedighetsaksjon setter vi fokus på hvor bra vi har det og hvor lite som skal til for å hjelpe andre. Flere profiler har sagt seg villig til å sykle for en god sak og sammen ønsker vi å samle inn et høyest mulig beløp, avslutter Bendiksen.

Vil du sykle med Drillo?

Vi har til nå samlet inn 93.000,-. Drillo, Espen “Shampo” Knudsen , Jimmern, flere Vålerenga-spillere og 71grader nord deltagere med flere stiller opp for å sykle for en god sak!

vallhall logo
vallhall logo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere