RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arrangerer VM i Halo

Sist oppdatert:
For en tid tilbake skrøt vi PC-versjonen av spillet ”Halo” opp i skyene. Nå får norske spillere muligheten til å kvalifisere seg til verdensfinalen som arrangeres i Los Angeles.

Spillet har i lang tid vært forbeholdt Xbox-eiere. Men for kort tid siden ble det lansert for PC. I forbindelse med lanseringen av PC-versjonen arrangeres Microsoft nå offisielt VM i ”Halo” for PC.

Også norske spillere får muligheten til å kvalifisere seg og kvalifiseringsrundene arrangeres i samarbeid med Spillsenter i Oslo og Cyberhouse i Drammen og Bergen.

Vinneren fra hvert land vil kjempe om ære og berømmelse i verdensfinalen som går av stabelen i Los Angeles den 24 og 25. januar. Det vil i løpet av høsten være kvalifiseringsrunder i 23 land.

Førstemann til mølla
Første kvalifiseringsrunde holdes lørdag 22. november, og er åpen for alle så lenge plassene rekker. Andre kvalifiseringsrunder holdes lørdag 6.desember, mens den norske finalen holdes lørdag 13. desember.

Vinneren får en tur til Los Angeles, hvor vedkommende skal slåss om ære og berømmelse. Og selvsagt flotte premier. Vinneren må være minst 18 år, eller ha med seg på egen bekostning en voksen person som følge.

- Jeg tror Norge har muligheten til å stikke av med seieren. Det er enorm interesse for dette spillet, og mange er utrolig hvasse på å leve seg inn i rollen som Master Chief. Men det blir helt klart en tøff kamp. I utlandet finnes det mennesker som lever av å spille dataspill, sier Silje Thoresen, markedsansvarlig for spill i Microsoft i en pressemelding.

Turneringen er et ”In-House Lan Event”, hvor de fire beste spillerne kvalifiserer seg til finalen. Microsoft vil i tillegg til turen til Los Angeles dele ut premier underveis, mens spillsentrene vil dele ut spilletid. Konkurransen er åpen for alle.

Internasjonal informasjon om konkurransen finner du her.

Kilde: Pressemelding

Vår anmeldelse av ”Halo”:

Nå kan du selge din X-boks
Halo har kommet på PC. Ta turen til nærmeste rubrikkmarked og selg X-boksen din. Dette er faktisk bedre enn konsollversjonen.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere