RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årst kan bli vraket mot Vålerenga

- Jeg har lyst til å spille, og skal gjøre alt for å spille, svarer Ole Martin Årst.

I følge Fædrelandsvennen.vurderer Start-trener Mons Ivar Mjelde å sette toppscorer Ole Martin Årst på benken i søndagens kanp mot Vålerenga på Ullevaal stadion.

Kjøp dine billetter her

- Vi endrer nok litt, og hvordan vi spiller kan gå ut over den ene og den andre. Det er sånn det er, sier Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Start har ni bortetap på rad og skal vi tro lokalavisa velger Mjelde sannsynligvis å spille med Espen Hoff som ensom spiss søndag. Trolig legger Mjelde om til en 4-2-3-1 formasjon med Solomon Owello og Espen Søgård som defensive midtbanespillere, og med Asante, Kleiven og Børufsen foran dem.

- Ja, det kommer til å bli større forskjeller på oss hjemme og borte. Kanskje vi må fremstå med andre typer på bortebane, spillere med mer fart. Vi skal være bedre i kontringsspillet, og vi må ha gode strategier når vi nå skal spille tre vanskelige bortekamper på rad, forklarer Mjelde.

Ole Martin Årst selv ønsker å spille kampen.

- Jeg har lyst til å spille, og skal gjøre alt for å spille, svarer Årst.

- Det er en risiko å prøve noe nytt. Vi skulle helst ha øvd litt mer. Jeg er mer opptatt av det vi gjør med ball. Vi må spille på oss selvtillit, det er ikke pusten som er problemet.

Årst, har scoret 13 av 27 seriemål for Start i år, men har bare scoret ett mål på de siste syv seriekampene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere