RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Artig gruveboring

Sist oppdatert:
Gruveboring ser både kjedelig og møkkete ut. Men «Mr. Driller: Drill Spirits» viser at vi tar feil, og kan fort bli din beste venn på korte bussturer.

Sammen med «Polarium», er «Mr. Driller: Drill Spirits» det DS har å tilby de som vil teste reaksjonsevnen. Her skal du som en av mange gruvearbeidere bore deg nedover i en sjakt. Steinene har ulike farger, og klarer du å få flere med samme farge til og treffe hverandre renner poengene inn.

I tillegg til å passe deg for steiner fra oven, må du sørge for at figuren din kan puste. I en av modusene må du også passe på at figuren din har nok styrke til og kunne ta unna store mengder stein på en gang.

De første gangene får du stusselige poengsummer og beskjed om at du ikke er veldig flink. Men for hver eneste omgang blir du litt bedre. Du vet hele tiden at hvis du gjør sånn istedenfor sånn, vil vennene dine bli imponert over de enorme ferdighetene dine.

«Mr. Driller» har fire moduser å by de som spiller alene. Du kan bore deg ned til et visst punkt, borre så hardt at roboten over deg går i stykker, komme lengst mulig ned med minst mulig boring og nummer en med begrenset tid.

Spillet støtter «Download Play», så vennene dine trenger ikke spillet for at dere skal kunne konkurrere om å komme først i mål. Opptil fire stykker (pluss deg) kan delta.

De fleste spill i denne sjangeren egner seg perfekt til korte bussturer og andre situasjoner hvor du trenger øyeblikkelig moro, og «Mr. Driller: Drill Spirits» er intet unntak. Det er ikke noe du blir sittende med i timevis, men et koselig og underholdende spill som passer perfekt når «Polarium» går deg på nervene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere