*Nettavisen* Nyheter.

Åsbjørn har god tro

Åsbjørn Tengsareid jakter nye seire når Forus arrangerer dobbel V5 denne tirsdagskvelden.

29.01.08 13:00

Rune Wiig står med seks seire etter fire kjøredager i januar. Gunleif Tollefsen har fem, mens Åsbjørn satser på å ta innpå de to ringrevene med sine foreløpige fire seire på atten starter.

I Forusprogrammet er han ikke snauere enn at han bankertipper seg selv med både Labella Halbak og Big In Japan. Begge inngår i V5B-spillet, og sistnevnte sogar i Dagens Dobbel.

8 Jameson M. (V5A-1)
Har ikke kjørt han siden september 2007. Ser at hesten har gått jevne løp i det siste uten å vinne, og det er vel en ny premie som gjelder.

8 Kit Silje (V5A-2)
Har aldri kjørt henne tidligere, og kjenner således ikke til formen. Ser av programraden at hun går jevnt i premiene, og det er vel en best mulig premie som gjelder denne gangen også.

3 Uncle Baggi (V5A-4/B-1)
Har gått mange fine løp og kommer nå ut igjen etter en liten pause. Volte tror jeg skal gå greit, og normalt bør han kjempe om seieren.

9 Gardens Pride (V5A-5/B-2)
Syntes hesten var forbedret sist da Svein Ove Wassberg kjørte. Med ytterligere fremgang skal han regnes på trippelen.

3 Labella Halbak (V5B-3)
Kommer igjen ut i en poengjakt. Med kun en hest på strek synes jeg hun bør regnes med fin vinnersjanse igjen. Det var et hyggelig bekjentskap i norgesdebuten, og jeg tror at hun kan gå både i tet og bakfra.

9 Big In Japan (V5B-5/DD-2)
Han kan være litt usikker på volte, men det er stor kapasitet i hesten. Med feilfritt løp ser jeg ikke bort ifra at jeg sitter bak vinneren.

Kuskeintervjuene er hentet med tillatelse fra www.tengsareid.no

Her kan du laste ned komplett løpsprogram

Her kommer Nettavisens V5B-tips

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag