RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åsbjørn vurderer sine oppsitt

Sist oppdatert:
Åsbjørn Tengsareid har mange fine oppsitt på Forus i dag.

Her kommer Nettavisens V5-tips til Forus

Her kommer DD-tips til Momarken

5 Torpa Gro (1 løp)
Kjørte henne inn til tredjeplass i debyen på Sørlandet. I sin siste start vant hun på Forus for sin trener Øystein Tjomsland. Jeg fikk et godt inntrykk av hesten og synes hun skal regnes langt fremme i dette løpet. Ikke umulig at hun kan vinne igjen.

6 Mixen (2løp/V5-1)
Galopperte i sin siste start for meg. Gikk da uten sko, og jeg tror at det var den ujevne banen som felte han da. Synes han har en fin oppgave på papiret, og blir ikke overrasket om han skulle gå helt til topps. Formen er bedre enn programraden skulle tilsi.

6 Mr. Maksi (3 løp/V5-2)
Kjøres av min stallmann Ove B. Rieme. Hesten gikk vel bare på det jevne sist tirsdag og noterte en 1,19 tid over 2500 meter. Med ytterligere fremgang, kan en trippelplass være innen rekkevidde.

3 S.S. Gift Of Peace (5 løp/V5-4)
Jevn flink hest som dessverre galopperte fra start sist. Denne galoppen får skrives på uturskontoen, for som jeg har varslet tidligere forventer jeg at hun snart skal stikke nesen først over mål. Og nå kan det absolutt være dags siden Big In Japan er strøket. En god sjanse.

6 Atlantica (6 løp/V5-5)
Dette er en hest som er god fra start, og hun holder også veldig fin form. Er blitt bedre på svingene, (ikke så skjev lenger), og jeg synes hun skal regnes med vinnersjanse igjen.

1 Park Angel (7 løp)
Denne hesten har startet på østlandet, og jeg kjenner ikke til hvor god den er. På forhånd er det ikke noen som skiller seg klart ut, og vi får håpe på en plass i toppen.

3 Uncle Baggi (9 løp)
Fungerte veldig fint til seier i ny regi sist. Vant veldig enkelt, og med løp i kroppen, er han nok ytterlig forbedret til denne starten. Seiersjanse igjen.

3 General Liberty (10 løp)
Kjenner ikke noe til denne hesten, og spillerne får bedømme utfra varming og tidligere meritter.

Kilde: Tengsareid.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere