RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Asheims kolleger vitnet i Tranby-saken

En kollega av avdøde Per Gunnar Asheim fortalte retten at Asheim flere ganger kom på jobb med merker i ansiktet. Han fortalte da at kona hadde slått ham.

I Drammen tingrett onsdag fortalte kolleger fra Frontline at Asheim hadde hatt det svært vanskelig, og at han også sa det kanskje var bedre om han var død.

Les også: Kvinne (53) tiltalt for overlagt drap og barnemishandling

Påtalemyndigheten mener Asheims kone (53) drepte ham, mens forsvaret påstår det hele var et iscenesatt selvmord for å få kona dømt for drap.

– Vi satt rett overfor hverandre på jobben. Han fortalte at han hadde et vanskelig forhold til kona. Flere ganger hadde han merker i ansiktet og fortalte da at han hadde blitt slått eller skubbet ned trappen av kona, sa Asheims kvinnelige kollega ifølge NRK.

Asheims sjef, Jens Martin Arveschoug Jensen, fortalte at avdøde hadde vært mye borte fra jobben på grunn av familieproblemene. Kona hadde kontaktet firmaet angående ekteskapelige problemer. Det førte til at Jensen sendte en skriftlig advarsel til Asheim.

– Jeg ba ham om å ta hånd om sine personlige problemer og passe arbeidet sitt bedre, ellers måtte det få konsekvenser, sa han i retten. 

Les også: Tiltales for overlagt drap i Tranby-saken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere