RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ashlee gift i svart-hvitt

Sist oppdatert:
Ashlee Simpson fikk sin rockemann i helgen - i et litt spesielt temabryllup.

(SIDE2): På 17. mai giftet rockejenta Ashlee Simpson (23) seg med rockekjæresten Pete Wentz (28) med pappa Joe Simpson som prest. Noe skåling i champagne ble det derimot ikke - Ashlee skal under bryllupsfesten etter sigende fortalt at hun venter barn med sin nybakte ektemann.

Les også: - Jeg er gravid
Les også: Gifter seg i helgen

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Svart-hvitt
Bladet People har selvsagt slått kloa i de rykende ferske bryllupsbildene som viser hvitkledt kledt Ashlee, Pete i smoking og deres hund iført en svart og hvit pyntet krage for anledningen. Hunden var også ringbæreren under seremonien.

Brudekjolen i eggehvitt var designet av den amerikanske designeren Monique Lhuillier og Ashlee hadde også på seg et flere meter langt slør. Brudebuketten besto av svarte roser, som var tema gjennom hele bryllupet. Hele 10.000 svarte roser pyntet festen!

Les mer på People(ekstern lenke)

Filmstjerne
- Hun ser ut som hun er tatt rett ut av en film, skal brudgommen, som er bassist i bandet Fall Out Boy, ha uttalt etter bryllupet. Pete og Ashlee har vært sammen siden 2006 og fant virkelig tonen med en gang.

Jessica Simpson (27) var selvsagt til stede i lillesøsterens bryllup og det sammen med kjæresten Tony Romo. Det har vært flere spekulasjoner om brudd rundt paret den siste tiden, men de to skal ifølge det amerikanske bladet ha danset tett sammen under bryllupet. Jessica har selv også benektet bruddryktene.

Les saken her: - Det er bare drittprat

Flere bryllup
Det er ikke bare Ashlee som har giftet seg i løpet av uka, høygravide Jessica Alba (27) fikk sin Cash Warren (31) i en hemmelig seremoni på mandag.

Paret ble sammen i 2004 og forlovet seg i desember i fjor rett før Jessica annonserte at hun ventet barn.

Les mer her: Giftet seg i hemmelighet

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere