RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åsta (82) funnet omkommet

(Privat/Politiet)
Sist oppdatert:
Har vært savnet siden søndag 3. januar.

Tirsdag kom meldingen fra politiet om at den savnede Åsta Reed (82) var funnet omkommet like ved Lillevannet i Spjelkavik uten Ålesund. Kvinnen har vært savnet siden søndag 3. januar, etter at hun forlot hjemmet sitt i Spjelkavik tidlig om morgenen.

Politiet på Sunnmøre gikk mandag i forrige uke ut med en etterlysning av savnede, som forsvant fra sin egen bopel i Spjelkavik tidlig søndag morgen. 82-åringen ble meldt savnet av søsteren, som hun delte leilighet med.

Da hadde det kommet inn meldinger om at kvinnen er sett ved Esso i Spjelkavik søndag klokken 06.40, og at hun senere er observert ved Borgund kirke - og i Borgundveien i området ved Nørve ved 13-14-tiden.

Den savnede kvinnen ble funnet ved østre del av Lillevannet på en parkeringsplass i forbindelse med snørydding. Området kvinnen ble funnet i har vært gjennomsøkt med letemannskap og hund, samt søk med helikopter.

Politiet har ingen mistanke om at det foreligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere