Gå til sidens hovedinnhold

Åtte evakuert etter storbrann

Et næringsbygg i Porsgrunn stod i full fyr natt til onsdag. I morgentimene blusset brannen opp igjen.

Det var natt til onsdag at næringsbygget i Porsgrunn tok fyr. Da TAs journalist var på stedet ved 02-tiden stod flammene flere meter opp fra bygget, og brannmannskapene hadde store problemer med å få kontroll, skriver Telemarksavisa.

- Nabohus ligger tett
- Politiet ble varslet av en nabo til Vestergate 20 om at huset stod i brann. Det er et næringsbygg som hadde tatt fyr, og nabohusene ligger tett, sier operasjonsleder Gisle Småge ved Telemark politidistrikt.

Meldingen om brannen kom inn til politiet klokken 01.20 natt til onsdag.

Full utrykning
Det aktuelle bygget ligger mellom PP-senteret og Porsgrunnsbrua. Flere politipatruljer, ambulanser og brannvesen fra både Skien og Porsgrunn rykket ut til stedet. Porsgrunnsbrua ble stengt for trafikk mens slokningsarbeidet pågikk.

Evakuerte åtte personer
Det er så langt ikke meldt om noen personskade som følge av brannen.

- Til sammen åtte personer er evakuert fra to nabobygg. Brannvesenet jobbet på spreng for å hindre spredning til nabobyggene og kjøpesenteret som ligger vis a vis, sier Småge.

Klokken 04.00 melder politiet at brannvesenet har fått kontroll over brannen, og har startet arbeidet med etterslukking. Det ble da meldt at det var lykkes med å redde deler av bygningsmassen.

Snaue to timer senere ble det meldt at brannen hadde blusset opp igjen, og brannvesen fra Skien måtte på ny bistå i arbedet.

Det er foreløpig ingen opplysninger som hvordan brannen skal ha startet. Det er heller ikke oversikt over hvor store de materielle skadene skal være.

Les flere saker i Telemarksavisa

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken