Gå til sidens hovedinnhold

Åtte leiligheter totalskadd i brann

Tre personer til sykehus.

Et rekkehus med åtte leiligheter brant ned til grunnen på Solvang i Tønsberg natt til tirsdag. Politiet har kontroll på alle beboerne, og ingen andre er savnet.

Brannen i det kommunale rekkehuset ble meldt klokken 3.45.

– Sju personer ble evakuert fra de brennende boligene. Seks ble sendt til legevakten for sjekk av røykskader, derfra ble tre sendt til akuttmottaket på grunn av røykskadene, forteller operasjonsleder Tormod Kristiansen i Vestfold politidistrikt til NTB tirsdag morgen.

Evakuert
Brannmannskapene har gått gjennom alle leilighetene unntatt én, men politiet sier de ikke savner noen.

– Det er registrert åtte personer på adressen, men én av dem bor ikke der, har vi fått bekreftet fra hans familie, sier operasjonslederen.

Flere personer som bor i nærheten ble evakuert på grunn av den voldsomme varmen, melder Tønsbergs Blad. Politiet har sperret av et område rundt brannstedet.

– Umulig å komme til
Agnar Bekkevahr, en av naboene, våknet av støy.

– Det er ekkelt å få en så stor brann så tett innpå seg. Jeg var oppe rundt halv fire, da jeg hørte rumling fra utsiden. Jeg gikk ut, og da sto huset i full fyr. Jeg vurderte å gå bort og hjelpe til, men det var umulig å komme til, forklarer Bekkevahr.

Bygningen er totalskadd, og det vil pågå etterslokking på stedet til langt på dagen tirsdag, ifølge politiet. Foreløpig er det ikke sagt noe om hva som kan ha vært årsaken til brannen. (©NTB)

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken