Gå til sidens hovedinnhold

Åtteåring gir Mubarak råd

Jenta som ber Hosni Mubarak skygge banen har blitt en hit på YouTube. Se video.

Mens opprøret i Egypt snart har pågått i en uke og president Hosni Mubarak fortsatt klamrer seg til makten, er det en åtte år gammel jente som hvisker ham noen råd i øret via YouTube.

- La folket få stemme
- Du kan ikke være president for evig. La folket få stemme, for hvis du ikke gjør det blir det vanskeligere for deg å styre landet og de kommer til å lage problemer for deg, og det kommer til å være på TV for evig, sier den veltalende åtteåringen fra Saudi Arabia.

Hun mener det blir kostbart for Mubarak å klamre seg til makten for - som hun sier - det blir dyrt å reparere alle skadene når folk blir misfornøyde og ødelegger ting.

Kommer med advarsel
Til slutt kommer Juju med en liten advarsel til Egypts president:

- Forresten, noen av politisjefene dine har byttet side og støtter nå folket, sier hun mens hun hvisker med påtatt fortrolighet.

Ny regjering tatt i ed
Et stykke på vei har Mubarak kanskje lyttet til Juju og hennes meningsfeller. Mandag annonserte han at en ny regjering er tatt i ed.

Den forhatte innenriksministeren Habib al-Adli er erstattet av pensjonert politigeneral Mahmoud Wagdi. Presidenten skal ha gitt Ahmed Shafiq oppdraget med å være statsminister og gjennomføre demokratiske reformer og skape nye jobber, melder BBC News.

Se video på YouTube i vinduet under.

HTML EMBED
Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21

Kommentarer til denne saken