RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Audrina fotfølges...

The Hills-stjernen satser på egen hånd, og filmopptaket er allerede i gang.

(SIDE2): Audrina Patridge er kjent som Lauren Conrads venninne i MTV-serien «The Hills». Men nå gjør Audrina Patridge som Lauren Conrads andre venninne Whitney Port, satser på sin egen serie.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

SE BILDER FRA INNSPILLINGEN LENGER NED

Lukrativ kontrakt
MTV fulgte Whitney Port da hun flyttet til New York, i serien «The City». Nå satser kanalen på en ny serie der de følger Audrina. Det foreløpige navnet på serien er «The Audrina Show». Serien forventes å bli vist på tv-skjermene i midten av 2010.

Audrinas mål skal være å få sitt eget navn, og ikke lenger gå under navnet «Laurens venninne». Audrina dropper likevel ikke sin gode venninne, men har nettopp signert for enda en sesong av «The Hills». Det ryktes nå i at de to seriene skal flettes sammen. Vi tipper det derfor blir lite privatliv for 24-åringen det neste året.

Men etter det Side2s kjenner til skal Audrina ha blitt tilbudt et sekssifret beløp for hver episode. Et beløp trolig få på hennes alder takker nei til.

Les også: Hvordan bli berømt?

Mer dating
Vi tipper Audrinas turbulente kjærlighetsliv blir den røde tråden i den nye MTV-serien. Hennes av og på-forhold til Justin Bobby skal nå være definitivt slutt, etter at han fant tonen med Kristin Cavallari.

Audrina derimot fortsetter å date andre kjekkaser, og har blitt observert sammen med både Chris Pine, Corey Bohar og Bernard Steimann.

Men nye bilder fra filminnspillingen viser at shopping, klær og sminke nok er minst like viktig for Hollywood-skuespilleren.

Les også: Bitchen er tilbake

Se flere bilder av Audrina her:

2674

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere