RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Auksjonerer bort egen kropp

Sist oppdatert:
Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha er i gang med et nytt stunt. Denne gangen selger han kroppen sin til høystbydende.

(SIDE2): Førstkommende mandag vil komikeren auksjonere bort annonseplass på ryggen sin til inntekt for årets Røde Kors-juleinnsamling, skriver VG.

- Ideen kom opp i NRK-tiden min da jeg leste om en dame som auksjonerte bort tatoveringsplass på kroppen sin på eBay. Men NRK lot meg ikke få lov til å gjennomføre planene på lufta den gang, sier han til VG.

Mye verdt
Budrunden kan man følge gjennom hans talkshow på Kanal 24, «Vær så god, Takkskalduha». Den populære komikeren understreker at om den som vinner budrunden ønsker å trykke et politisk ukorrekt slagord eller logo har han vetorett.

Medieanalytiker Jarle Thalberg i Carat mener budene kan komme opp i rundt 100.000 kroner.

Sjelepenger til Afrika
I september 2004 solgte Kristopher Schau sin tatoveringsplass for 18.500 kroner til Thomas Numme i TV 2. Pengene ble gitt til barn i Eritrea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere