*Nettavisen* Nyheter.

Auksjonerer bort eiendeler

Nå har alle Cher-fans en unik mulighet til å skaffe seg gjenstander som hun har samlet gjennom en lang karriere.

(SIDE2): 3-4 oktober auksjonerer Sotherby's bort gjenstander som har tilhørt popsangerinnen og skuespillerinnen Cher i Los Angeles.

Mer enn 700 gjenstander skal auksjoneres bort.

Malerier, møbler og kunstgjenstander fra hennes flotte renessansehjem i Malibu skal auksjoneres bort, samt kjoler, smykker og kostymer som superstjernen har brukt i ulike anledninger.

Se bildene av noen av gjenstandene nederst på siden.

Det ventes at auksjonen skal bringe inn ca 1 million dollar, og pengene vil gå til The Cher Charitable Foundation, The Intrepid Fallen Heroes Fund, Operation Helmet ogThe Children's Craniofacial Association.

I London nå
Høydepunkter fra denne auksjonen stilles ut på i London fra 4 september til 8 september, før det braker løs med auksjon i Los Angeles 3- 4 oktober.

- Jeg gleder meg over å kunne ha muligheten til å dele av min samling med de som har fulgt mitt liv og min karriere. Jeg begynner nå på et nytt kapitel i min karriere og har derfor bestemt meg for å forandre mine personlige omgivelser - mitt hjem. Det gleder meg stort at salget av disse elskede gjenstandene vil komme disse organisasjonene til gode, sier Cher i en pressemelding fra Sotherby's.

Cher har toppet hitlistene siden 1960 og vært et ikon innen mote.

Følg Side2 på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.