RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aulie boikottet Sangstjerner

Sist oppdatert:
Den omstridte kunstneren skapte kaos for TV 3 i torsdag kveld da hun ikke dukket opp.

(SIDE2): En fortvilt presseansvarlig fikk ikke tak i Marianne Aulie på telefonen hele torsdagen. Hun dukket ikke opp til generalprøven til «Sangstjerner» klokken16.30, og torsdag kveld viste deg seg at Aulie tydeligvis har trukket seg fra programmet.

- Marianne Aulie har ikke dukket opp i dag, og hun trekker seg da fra programmet, sa programleder Alfie før det egentlig var Mariannes tur til å synge på direktesendt TV.

Marianne skulle egentlig ha sunget «Holiday» av Madonna i kveldens program.

- Vi må bare gå på selv om hun ikke kommer, sa en stressa presseansvarlig, Øystein Higen Christensen til Side2 før sending. Kommer hun ikke, må vi bare improvisere, sier han.

Les også: Du bedømmer sangstjernene her

- Hun er ute
- Vi vet bare at hun ikke er her, og da er hun selvsagt ute, sier han.

- Kanskje hun var redd for å ryke ut først, spøkte dommer Christian Ingebrigtsen på direkten. Han la til: Det er jo veldig synd at hun ikke er her. Men vi vet jo ikke hvorfor, og det er jo vanskelig å spekulere.

- Skulle vært der 12.30
- Generalprøven begynte klokken 16.30, men Marianne skulle vært her allerede klokken 12.30 sa presseansvarlig på telefonen til Side2 tidligere torsdag ettermiddag.

Torsdag morgen sa Kathrine Sørland til Dagbladet at hun trodde på suksessen til «Sangstjerner» på TV3 fordi «nordmenn liker å se kjendiser drite seg ut».

Utsagnet provoserte Aulie, som mener hun ikke går på scenen for å drite seg ut.

- Hun kan ikke si slikt om deltakerne, sa hun.

- Tør ikke spekulere
Det vites ikke om dette utspillet er grunnen til at Aulie har trukket seg.

- Vi syns jo selvsagt dette er veldig dumt og tør ikke å spekulere i noe som helst, sier Christensen. De fleste av de andre deltagerne har ikke kommet med noen reaksjon. De er så nervøse at de kun fokuserer på seg selv, forteller han.

Les også: Sexy bein holdt ikke

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere