RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Autografer i fleng

Sist oppdatert:
Vi skrev autografer for såvel fedre med barn på armen, som barn med mødre på slep. De større klarte seg selv.

Flyturen gikk greit, selv om mange andre fly var innstilt eller forsinket. Ankom Værnes på ettermiddagen hvor vi skulle ha et lite stopp på Hell-Senteret med litt Støveldance etc, og deretter signering av CD-er og DVD-er.

Vi var uforberedte på at det skulle komme så mye folk. Senterlederen og EMI var ”i hundre”. Det har visstnok aldri vært så folksomt der før. Vi skrev autografer for såvel fedre med barn på armen, som barn med mødre på slep. De større klarte seg selv. Vi var tilfredse over at vi klarte å skrive så mye, på alt fra DVD-cower til dopapir, før skrivekrampen snek seg lystig innover oss.

REMA 1000 solgte et par paller rifla potetflak på den timen vi holdt på. Butikksjefen gliste fra øre til øre mens det knaste fra alle hjørner i senteret. ”Hau, hau !!”. Etterpå ville alle barna ha is og brus og dama i kaféen fikk sin verste dag på jobb.

Nå skal vi ”take it with row” til i morgen. Da skal vi gjøre det samme på Trondheim Torg og på City Syd. ”Følg med i morgen.” Det regner forresten ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere