*Nettavisen* Nyheter.

Avbryt forholdet

Her er listen som bør fortelle deg tegnene på at du bør bryte ut. Sjekk ditt forhold her.

07.08.07 19:48

(Side2) Det er noen tegn som bør fortelle deg at du bør bryte ut av forholdet. Sexspesialisten Tracy Cox har kommet opp med en liste med tegn på at du kanskje er i et feil forhold og det er på tide å komme seg ut på jaktmarkene igjen.

Finn din perfekte match her

Turbulens
Det er ingen tvil om at et forhold krever mye hard jobbing, men er det mye opp og ned i begynnelsen av forholdet så kan dette være et tegn på at det er kjemi og lidenskap mellom dere, men at dere ikke kommuniserer bra på andre områder. Ofte er det slik at perioder det går bra så går det virkelig bra, men i det lange løp er det ikke verdt å være i et så turbulent forhold. Et turbulent forhold kjennetegnes av dårlig kommunikasjon og masse krangling.

Klikk på bildet for å forstørre.

For mange misforståelser
Å være i et forhold hvor det oppstår for mange misforståelser er heller ikke bra. Om det er mange misforståelser mellom deg og din partner kan dette tyde på at dere ikke sier hva dere mener og at dere overreagerer på situasjoner.

For mange avslutninger og begynnelser
Om du er i et forhold som er slutt i det ene øyeblikket og at dere deretter blir sammen i det neste så kan det tyde på at dere ikke passer helt sammen. Om dere i løpet av de første 3 månedene opplever mange avslutninger og begynnelser kan det bety at dere er for ulike og at dere har problemer som ikke så lett kan løses.

Klikk på bildet for å forstørre.

Inkonsistent behandling
Opplever du å bli behandlet veldig innkonsist? Om det er slik at han eller hun får deg til å føle deg lykkelig det ene øyeblikket og deretter ulykkelig i det neste så er det lite sannsynlig at dere er skapt for hverandre.

Møt folk fra Norge og hele verden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.