RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vidar Berg (Avisa Nordland)

Avdøde obduseres onsdag

Sist oppdatert:
Siktede i avhør tirsdag etter drapet i Bodø.

56-åringen som ble drept på Mørkved i Bodø natt til tirsdag vil bli obdusert onsdag. Siktede har fått forsvarer, og avhøres tirsdag.

Det får an.no opplyst av jourhavende jurist, Linda Gade Thronæs, hos Salten politidistrikt.

I gang med avhør
- Det vi gjør videre er at vi har kriminalteknikere på stedet som gjør undersøkelser. Utover ettermiddagen og kvelden vil vi gjøre avhør av siktede, i tillegg til andre avhør. Hvor mange avhør det dreier seg om, kan jeg ikke gå ut med. Vi har snakket med en, og da dukker det opp nye navn på personer vi må snakke med, sier politiadvokaten.

- Obduksjonen av avdøde vil finne sted i morgen, onsdag. En foreløpig obuksjonsrapport vil vi relativt raskt få svar på, men den endelige obduksjonsrapporten tar gjerne lenger tid. Det tar gjerne ei uke, fortsetter Linda Gade Thronæs.

Har fått forsvarer
Hun har ellers lite nytt å kommer med når det gjelder hendelsesforløpet, drapsvåpenet eller andre faktiske forhold.

- Siktede skal i avhør i løpet av ettermiddagen og kvelden tirsdag, han sitter nå på politihuset i Bodø. Han har også kommet med ønske om å få Nils Aga som forsvarer, og det har Aga takket ja til. Når det gjelder hendelsesforløpet så etterforskes dette. Drapsvåpenet vil jeg ikke si noe om, sier Thronæs.

Avdøde funnet ute
- Det jeg kan si, er at avdøde ble funnet utenfor en bopel på Mørkved, fortsetter hun.

Tirsdag formiddag ble det meldt at Kripos ville bistå Salten politidistrikt i etterforskningen av drapet. To teknikere var kommet til Bodø tirsdag ettermiddag, og to taktikere ankommer fylkeshovedstaden tirsdag kveld.

- Kripos har spisskompetanse på etterforskning av drap, og det er grunnen til at de bidrar i denne saken, sier politiadvokat Linda Gade Thronæs.

Les flere nyheter fra Nordland i an.no her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere