RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avdødes familie lettet over drapssiktelse mot politimann

Sist oppdatert:
Tønsberg/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst/Ole Henrik Tveten): Broren til kvinnen som ble funnet død utenfor Brevik 3. august, sier han er lettet over at politiet har skjerpet siktelsen mot politimannen til forsettlig drap.

Det var 33 år gamle Linn Madelen Bråthen som ble funnet død i sjøen ved Sandøya utenfor Brevik i Telemark lørdag 3. august. Torsdag endret politiet siktelsen mot politimannen som opprinnelig var vitne i saken, fra falsk forklaring til forsettlig drap.

- Vi mener han har drept henne ved å kaste henne eller dytte henne fra Breviksbrua mellom klokken 3.40 og 4, sier politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt.

Politimannens forsvarer, Arne Lie, sier til NTB at hans klient er overrasket, skuffet og lei seg og stiller seg uforstående til siktelsen. - Han fastholder at han har fortalt sannheten, sier Lie.

Glenn Bråthen, bror av Linn Madelen Bråthen, sier han kommer til å lure på resten av livet hva som skjedde med søsteren. - Så jeg er lettet over at det er en utvikling i saken, men jeg er veldig trist over det som har skjedd, sier han til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere