Gå til sidens hovedinnhold

Avdød politimann siktet for drap på sin kone

– Vi vil fortsette å kartlegge og innhente relevant informasjon som kan bidra til å belyse saken, sier politiadvokat Nina Martinsen i Øst politidistrikt.

– Politiet har mottatt de foreløpige obduksjonsrapportene. På bakgrunn av disse, samt opplysninger fra den tekniske og taktiske etterforskingen, har Øst politidistrikt i dag siktet den avdøde mannen for drap på sin kone, skriver politiet i en pressemelding.

– De foreløpige obduksjonsrapportene, sammenstilt med opplysninger fra den tekniske og taktiske etterforskingen, styrker også politiets oppfatning om at han etter drapshandlingen tok sitt eget liv, sier politiadvokat Marthinsen.

Politiets operasjonssentral fikk melding via AMK om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Kolbotn klokken 1.16 natt til onsdag. Da politi og ambulanse rykket ut til stedet, ble det funnet to voksne personer i 40-årene med store skader. Begge ble bekreftet døde på stedet.

– Dette er en svært spesiell sak som er tragisk og vond for alle involverte, sier politiadvokat Nina Marthinsen i Øst politidistrikt.

Politiet er også av den oppfatning at det er brukt kniv under drapshandlingen. Det er gjort beslag av en kniv fra åstedet.

– Etterforskingen vil fortsette i noe tid. Det gjenstår avhør av vitner og andre, og vi vil fortsette å kartlegge og innhente relevant informasjon som kan bidra til å belyse saken, legger politiet til.