RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avgått Technor-direktør selger helt ut (Ny)

Sist oppdatert:
Tollak Melberg måtte gå av som toppsjef i Technor. Nå benytter han anledningen til å selge seg ned i selskapet. Les hvorfor
(Ny: Opplysninger om ytterligere salg)

I februar ble det kjent at Tollak Melberg måtte gå av som adm. direktør i Technor, et leverandørselskap til oljeindustrien med base i Stavanger, etter dårlige resultater.

Ikke bare hadde Melberg jobben som leder av selskapet, han har også hatt store deler av sin formue i selskapet og var selskapets største aksjonær.

Ferske aksjonærutskrifter viser at Melberg de siste ukene har solgt over 450.000 aksjer i selskapet, og har dermed blitt nest største aksjonær i selskapet med 7,68 prosent av aksjene. Senere på torsdagen meldte Melberg at han har solgt seg helt ut av Technor.

- Jeg har sittet med hele min kapital i Technor tidligere, og synes det er naturlig med en spredning, sier Melberg til iMarkedet.no.

Han sier at det er positivt for selskapet at finansmannen Riulf Rustad har kommet inn som observatør i selskapets styre, og at han fremdeles er optimist på selskapets vegne.

Melberg har imidertid liten grunn til å være fornøyd med kursen aksjene ble solgt på.

Ifølge handelssystemet ble handelen utført til kurs 10,60 kroner aksjen ca. kl 12.18. I skrivende stund er kursen opp 11,32 prosent over dette nivået til 11,80 kroner aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere