RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avhør i den dreptes omgangskrets

Sist oppdatert:
En av de som kjenner 35-åringen som ble drept i Bergen fredag sier drapet kan ha skjedd i kjølvannet av krangel om narkotika.

Bergen (NTB): Trond Kristian Johannessen (35) som ble drept i Bergen fredag kveld, skal den siste tiden ha fått flere fiender i sitt nærmiljø. Politiet avhører nå folk i hans nærmeste omgangskrets.

Blødende oppsøkte Johannesen et busstopp ved Puddefjorden med alvorlige stikkskader øverst i brystet fredag kveld. 35-åringen ble brakt til sykehus, men skadene var så alvorlige at livet ikke lot seg redde.

Flere kilder i miljøet rundt Johannessen sier til Bergens Tidende at han fikk folk mot seg den siste tiden. En av dem, en 36-åring som sier til avisen at han vokste opp med Johannessen, mener at drapet på kameraten må ha skjedd i kjølvannet av en krangel om narkotika.

- Det må ha skjedd i affekt. Det skal svært mye til, også i dette miljøet, at folk hogger til med stikkvåpen, sier mannen.

Etterforskningsleder Rigmor Isehaug sier at politiet har begynt å ta kontakt med de nærmeste i Johannessens omgangskrets.

- Det står ikke på ressursene, men saken er utfordrende fordi vi ikke har noe åsted, sier Isehaug. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere