RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avis punger ut til Brooke

Foto: Evan Agostini (AP)
Sist oppdatert:
The National Enquirer skrev Brooke Shields' mor ut av sykehjemmet uten stjernens tillatelse.

(SIDE2:) En journalist og en fotograf tilknyttet The National Enquirer tok Brooke Shields omstridte, men nå demente mor ut av sykehjemmet hun var på for det Brooke Shields mener var et intervju.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

- Avskyelig
Journalisten spurte ikke familien om lov til å ta med Teri Shields på tur, og Brooke Shields ble først klar over saken da hun ble varslet av sykehjemmet og politiet som ikke kunne finne hennes mor.

The National Enquirer på sin side har hevdet at journalisten var en personlig venn av Brookes mamma, og at de bare var på stedet for å hilse på.

- Denne handlingen er helt avskyelig, sa Brooke Shields, som lovet å forfølge saken overfor sladdermagasinet.

Shields' advokat sier i en uttalelse at The National Enquirer nå har gått med på å gi stjernen en offentlig beklagelse. I tillegg skal bladet gi en større sum til forskning rundt demens.

Kjent hverandre lenge
- Hendelsen gjorde at Brooke Shields ble tvunget til å avsløre sin mors helsetilstand offentlig, noe som var svært unødvendig. Men hun valgte å gjøre det etter at bladet ville trykke historien, sier advokat Gerald B Lefcourt ifølge Splash News.

The National Enquirer står imidlertid på sitt og sier at reporteren og Teri Shields har kjent hverandre i over ti år og at sykehjemmet ikke hadde noen motforestillinger mot at de tok med seg Teri på en liten tur i byen der hjemmet er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere