RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avis ribbet

I løpet av natten mulm og mørke har tyver vært inne i lokalene til Avisa Nordhordland og stjålet store mengder data-og fotoutstyr.

Da de ansatte i Avisa Nordhordland kom på jobb i sine lokaler i Knarvik senter torsdag morgen fikk de seg litt av et sjokk. Datamaskinene og fotoutstyret til journalistene var søkk vekk.

- Vi fikk oss mildt sagt en stor overraskelse, ja. Alt kamerautstyr som stod her oppe var vekke, det samme var de bærbare pc-ene til journalistene. Tyvene har også brutt opp kasseapparatet i ekspedisjonen og fått med seg 7000 kroner, sier redaktør Randi Bjørlo til iBergen.no.

Heldigvis er det fremdeles noen pc-er igjen og tre kameraer var ute av huset da innbruddet skjedde i natt.

- Det blir avis - det kan vi forsikre leserne om. Så får journalistene klare seg med det som er av utstyr, til vi får kjøpt inn nytt.

Politiet har sikret seg overvåkningsbilder av menn med en hund og en kassabil utenfor avisens lokaler i Promenaden i Knarvik natt til torsdag. Det skal også ha vært to andre lignende innbrudd i Nordhordland i samme tidsrom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere