*Nettavisen* Nyheter.

Avis vil redde kjempepupper

The Sun mener Jordans pupper må bevares fordi de er nasjonalmonumenter. Se Jordan og andre monumenter her.

15.04.05 06:58

(SIDE2): Supertabloiden The Sun slår nå et slag for en av øyrikets mest profilerte nakenmodeller. Avisen har trykket utallige spaltemeter om den brystfagre damen som egentlig heter Katie Price.

Ønsker mindre bryster
Hun fikk sitt gjennombrudd som såkalt «Side 3»-pike i nevnte avis, og i løpet av de siste årene har hun jobbet seg opp til å bli en av de mest kjente glamour-modellene i Storbritannia.

Dette har selvsagt The Sun tjent gode penger på. Nå har imidlertid Jordan sagt at hun ønsker å fjerne sine enorme silikoninnlegg, noe som har fått avisen til å reagere.

Landemerker
Tidligere har avisen helst omtalt Jordan som en skandaledame uten særlig mye å bidra med, men nå har de gjort helomvending og satser alt på å få henne til å droppe planene om å redusere størrelsen på brystene, som nå ifølge avisen er for landemerker å regne.

- Mange er opprørt over at denne nasjonalskatten da vil gå tapt for alltid. Ettersom de ofte har vært luftet offentlig har puppene blitt en av Storbritannias største attraksjoner, skriver The Sun.

Se bildene
Så for å motivere Jordan til å droppe planene om brystreduksjon har The Sun nå satt i gang en kampanje der de ber leserne om å sende dem e-post der de støtter avisens ønske om å bevare de mye omtalte monumentene.

Jordan er ikke den eneste damen som har fått oppmerksomhet på grunn av sine enorme silikonpupper. Bilder av flere vandrende silikonmonumenter finner du i bildegalleriet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag