Elisabeth føler seg svindlet av gavekortleverandør: – Jeg ble ganske provosert (Østlandets Blad)

I oktober 2020 fikk Elisabeth Aarsæther et gavekort på 1500 kroner, med utløpsdato i oktober 2024. Da hun skulle benytte seg av kortet på Ski Storsenter 16.mai i år, oppdaget hun imidlertid at 375 kroner var borte fra kortet.

Etter seks måneder trekkes nemlig 15 kroner fra kortet hver måned. Er kortet ubrukt etter 12 måneder., økes summen til 35 kroner. At pengene blir trukket, ser Aarsæther på som svindel.

– Ikke kjøp eller gi bort slike kort. Da er det bedre med vipps. Jeg skal aldri kjøpe slike gavekort, sier Aarsæther til Østlandets Blad.

Markedssjef i Mbxp aps, Harald Horsberg, svarer på kritikken på generelt grunnlag. I en mail skriver han:

– Paygoo tar alle kundehenvendelser seriøst, og forsøker å hjelpe så godt vi kan, også hvis det gjelder misforståelser rundt gebyrer. Nå vet vi ikke hvilken kunde dere snakker med, og dermed vet vi heller ikke om vi har hatt kommunikasjon med kunden. Vi mener at vi har opplyst om gebyrer ved kjøp, både utenpå pakken og på et vedlegg som er klistret fast til kortet inne i pakken. Derfor mener vi at det er grunnløst å beskylde oss for svindel, svarer han i en mail.

Det startet i Kongsvinger – nå fjernes produktet fra butikkhyllene over hele landet (Glåmdalen)

Brit Bergersen var innom Dollarstore i Kongsvinger, da hun kjente en lukt hun reagerte på.

Det hele dreide seg om en såkalt duftbooster, som butikken solgte.

– Altså, det lukta så sterkt og intenst. Lukta var jo god, men det var altfor mye. Jeg ble faktisk uvel og kjente det både i hodet og øynene etterpå, sier Bergersen til Glåmdalen.

Bergersen delte også sitt syn om duften på Facebook, og det ga respons. Innlegget hennes hos MittkKongsvinger har fått nærmere 70 likerklikk og 130 kommentarer.

Butikksjef i Kongsvinger, Veronica Kristiansen, forteller at parfymen nå fjernes fra butikkhyllene i hele Norge.

– Jeg synes det er litt synd. Dette er en av våre bestselgere, og det er veldig mange som spør etter den. Men problemet med produktet er selve emballasjen. Derfor er den nå kun mulig å bestille via vår nettbutikk. Vi skulle jo ønske at folk heller kunne henvende seg direkte til oss i stedet, for det tok virkelig «helt av». Men nå er lukta borte, så alt i alt; Jeg er glad for at problemet er løst.

Tiltalt for å ha blottet seg for 13-åring: – Sto helt naken med ei padde i hånda (Drammens Tidende)

En mann i slutten av 40-årene har tirsdag og onsdag forklart seg i retten etter å ha blitt tiltalt for å ha blottet seg for en 13-åring, mens han i hånden holdt en padde. Det skriver Drammens Tidende.

Mannen er også tiltalt for å ved to anledninger ha sendt nakenbilder av seg selv til to jenter på henholdsvis 13 og 14 , hvorav den ene er den som hevder å ha opplevd hendelsen med padden.

– Han sto helt naken med ei padde i hånda. Jeg ville ikke ha den. Jeg så hele kroppen til jeg lukka øya og løp gråtende opp igjen, fortalte hun da hun ble avhørt av politiet.

Mannen hevder at jenta som sier hun så ham naken, ikke kan ha gjort det, fordi han skjulte seg bak en dør da det skal ha skjedd, selv om han var naken.

Når det gjelder nakenbildene mannen skal ha sendt, forklarte mannen i retten at bildene ble feilsendt.

Om episoden med bildet som ble sendt til 14-åringen, siteres mannen på følgende i Drammens Tidende:

– Jeg var kjempelei meg da jeg kom hjem. Jeg forklarte situasjonen til både samboeren min, datteren hennes og venninna. Jeg har bedt om unnskyldning flere ganger, jeg har blitt tilgitt og vi har gitt hverandre en klem. Jeg trodde det var ute av verden.

Joakim og Petter gir bort huset: – Er det ikke romantisk? (Trønder-Avisa)

Petter Bjørgum og Joakim Sandodden gir bort et hus på Sparbu i Trøndelag. Våningshuset ble flyttet til plassen for 100 år siden.

Nå står huset i veien for en ny redskapsbod, og derfor gis det bort. Det skriver Trønder-Avisa.

På spørsmål om hvorfor de nå gir bort huset, framfor å rive det, svarer Sandodden:

– Se på det, da! Er det ikke romantisk? Hvis noen ser råd for å ta seg av det, er det artigere at noen setter det opp, enn at det havner på Tranamarka eller eldes opp, sier Sandodden til Trønder-Avisa.