Sveits-milliardærens hus lå på markedet i månedsvis – nå er det solgt (Avisa Nordland)

I oktober 2022 tok Tord Kolstad med seg familien og flyttet til Sveits. Én måned senere var familiens hus i Bodø ute på boligmarkedet med en prisantydning på 20 millioner kroner.

Der har huset på 350 kvadratmeter blitt liggende, helt til nå. Boligoverdragelsene viser nemlig at huset er solgt for 18.000.000 kroner til selskapet Issi utvikling AS. Selskapet inngår i konsernet T Kolstad Eiendom AS sammen med hele 58 andre selskaper.

Til Avisa Nordland bekrefter Tord Kolstad at han har valgt å selge boligen til redusert pris til egen virksomhet.

– Da vi flyttet til Sveits bestemte vi oss for å selge eller leie ut huset. Markedet for å selge slike boliger er svakt, særlig for denne type objekt, så nå har vi solgt til eget firma og leier ut gjennom det.

Les hele saken her.

For Mikkel (6) betyr fiske og friluftsliv alt: – Vi har med oss et bevegelig sykehus uansett hvor vi drar (Lierposten)

I en tøff og utfordrende hverdag preget av sykdom og kontinuerlig tilsyn, finnes det ikke noe bedre for Mikkel Vesterheim Oseth enn å komme seg ut i naturen med fiskestang.

Foreløpig er det svært begrenset hvor mye av Finnemarka seksåringen kan oppleve. På strekningen de fleste bruker et kvarter på, bruker familien en time.

Seksåringen fra Lier har nemlig en alvorlig grad av trakeobronkomalasi, det vil kort fortalt si at luftrøret og lungene kan kollapse og medføre at han ikke får puste. I tillegg har han dårlig immunforsvar og sterk epilepsi.

Ifølge faren kan sønnen aldri leve like aktivt som andre barn, og krever tilsyn døgnet rundt. Han må alltid ha med seg pustemaskin og epilepsimedisiner.

– Det er ofte de kortreiste turene som er de fineste, og vi er nok en familie som er mer ute enn inne. Det er det som er det beste for oss, og vi har med oss et bevegelig sykehus uansett hvor vi drar. Sånn sett er vi så godt sikret vi kan være.

Les hele saken her (+).

Kort tid etter millionoppussingen må de stenge: – Har ikke annet valg (Telemarks Avisa)

Badeparken på Quality Skjærgården Hotell i Bamble ble for kort tid siden pusset opp for mange millioner. På grunn av tekniske problemer må badeanlegget nå stenge.

«kjære gjester og alle badeglade. Vi ser oss dessverre nødt til å stenge Badeparken allerede fra og med i morgen mandag 18.09», melder badeparken i en oppdatering på deres Facebook-side.

Tekniske problemer skal være årsaken, uten at de utdypes nærmere.

Det er heller ikke bestemt når badeparken vil kunne ta imot badegjester igjen.

I mai i år kom enda en ny plan for store oppgraderinger på hotellet. Den innebærer at samtlige hotellrom på Quality Skjærgården hotell og badepark skal pusses opp.

– 90-talls preget skal bort i korridorer og rom. Tepper, dører, vegger og møbler og alt skal bli nytt og moderne. Og rommene, alle 161, skal bli smartere og mer fleksible, sa hotelldirektør Ekelund Dørdal til TA.

Mer om oppussingen kan du lese om her.