Veslemøy (14) fra Asker lurte lokalavisen og mange andre (Budstikka)

– Jeg kjedet meg, og ideen kom plutselig i hodet mitt. Og så plutselig var det gjort, forteller 14 år gamle Veslemøy Egenes Kastås.

Dagbladet kunne nemlig avsløre at det var hun som sendte inn bursdagshilsenen som endte opp i Budstikka. Innlegget var en «utroskapsgratulasjon», og lød som følger:

Gratulerer med dagen, gutten min! Håper du koser deg på «jobbtur» med den nye dama. Stor klem fra «jenta di» Anita. Barna hilser også «verdens beste pappa».

Verken mannen eller «Anita» finnes, og bilde av mannen ble hentet fra thispersondoesnotexist.com.

Karianne Steinsland, ansvarlig redaktør i Budstikka, beklager at hilsenen ikke ble oppdaget før den ble publisert. Les mer (+).

Lyst til å lese mer?

Med Nettavisen Pluss +Alt får du tilgang til alt innhold fra over 70 av Amedias lokalaviser, inkludert fullstendig versjon av artiklene vi siterer her. Og det med kun én innlogging! Kjøp +alt-abonnement her. (Oversikt over avisene du får tilgang til finner du her).

Isabel mener hun ble lurt trill rundt av Øygarden-selskap: – Har aldri vært så rasende (Bergensavisen)

– Alt var bra i starten. De betalte godt og alltid på tiden. Så begynte det utover i 2021 å bli forsinkelser med betalingene, sier Raad til BA.

Bodyshapes som solgte merket We Are Fit, gikk konkurs i september i fjor. Da hadde de 27 millioner i krav mot seg. Over en halv million av dette var penger Raad hadde utestående.

Løsningen på konkursen ble å fortsette under et annet morselskap. Dette resulterer i at klesmerket lever videre, mens de som har promotert risikerer å sitte igjen uten noen ting.

– Jeg ble rasende. Jeg har aldri følt meg så lurt før. Jeg stolte på henne, og ga avkall på masse inntekt for å promotere hennes klær, sier Raad.

Yvonne Haveland startet Bodyshapes. Hun mener imidlertid hun var i sin fulle rett til å videreføre klesmerket under et nytt selskap. Les mer (+).

Influenser fortviler over knust boligdrøm: – Jeg orker ikke sette mine føtter i det huset (Sandnesposten)

Influenser Kristin Gjelsvik delte onsdag på sosiale medier at en drøm hun hadde har blitt ødelagt.

– I dag suger livet litt ekstra. Drømmehuset i Stavanger står klart, og overtakelsen er allerede i morgen! Dette er vondt og sårt, og så fryktelig mye tøffere enn jeg trodde det kom til å bli, skriver influenser Kristine Gjelsvik på sin Instagram-konto.

I dette huset skulle hun flytte inn med ekskjæresten, Dennis Poppe Thorsen, og sønnen. Kjøpesummen var på 9.490.000 kroner.

Gjelsvik deler med sine følgere at hun er klar over at det er et skikkelig i-landsproblem, men at hun likevel syns det er vondt at hun selv ikke får overta huset de så for seg å bo i for alltid. Les mer (+).

Et yndet mål for hærverk: – Barn helt ned i 13-års alderen driver med dette (Telemarksavisa)

De kaller seg LMS (LøsMiddelSkada), og har i lang tid tagget ned tog på Vestfoldbanen. På YouTube kan man blant annet finne en video der gjengen går hardt til verks på en rekke tog.

I videoen kan man se personer som sniker seg rundt, gjemmer seg for innkommende tog, og tagger ned parkerte tog.

Etter hva Telemarksavisa kjenner til, er medlemmene av gjengen fra Grenland og Vestfold.

TA har også vært i kontakt med VY for kommentarer, de ønsker ikke å gi noen kommentarer.

– Vi er redd for smitteeffekten og ønsker derfor ikke å gi noen kommentarer, sier kommunikasjonsrådgiver Kaja Rynning Moen i VY. Les mer (+).