RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avløser Bekkenheien i Rocksource

Sist oppdatert:
Trygve Pedersen blir nå konstituerte som ny adm. direktør i Rocksource som følge av Martib Bekkenheiens (Bilde) helseproblemer.
Pedersen kommer fra stillingen som kommersiell direktør (VP Commercial) og stedfortreder for adm. direktør (CEO) i Rocksource. Han konstitueres som ny adm. direktør med virkning fra 1.2.2006.

Martin Bekkeheien har ønsket denne endringen av helsemessige årsaker.

- Bekkeheien ønsker å stå til selskapets disposisjon for prosjekt- og rådgivningsoppgaver og skal etter planen tiltre en slik stilling i løpet av kort tid, skriver selskapet i en melding.

Styreleder Arve Johnsen uttrykker at selskapet har hatt stor nytte av Bekkeheiens drivkraft og brede erfaring, og at det vil være viktig for selskapet og fortsatt ha tilgang på en slik ressursperson.

Trygve Pedersen er 40 år og har 14 års erfaring fra olje- og gassindustrien og har hatt lederstillinger i Statoil, BP og Petoro. Han har vært ansatt i Rocksource siden 1.12.2005 som kommersiell direktør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere