RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avslører Pamelas løgner

Sist oppdatert:
Skal vi tro Kid Rock opplevde Pamela aldri noen spontanabort.

(SIDE2): Det har den siste tiden versert mange rykter om både Pamela Anderson, Kid Rock og Tommy Lee. Nå snakker Kid Rock ut i detalj om sitt ekteskap med «Baywatch»-baben, og påstår at hun lyver om spontanaborten hun sier hun hadde mens de var gift.

- Ble sint
Det er det store musikkmagasinet Rolling Stone som har fått Rock til å prate om sitt fire måneder lange ekteskap, hvor han avslører litt av hvert.

- Hun var i Vancouver for å spille inn en film, og jeg hadde billetter til en Lakers-kamp, og jeg ville gå på kampen med en kompis. Jeg sa til henne at jeg hadde fått disse billettene og at jeg skulle bare treffe henne der oppe, mens hun svarte med at jeg ikke brydde meg om henne. Til slutt sa hun at hun hadde hatt en spontanabort og la på, forteller Kid Rock.

Men det er ikke hele historien.

Danset på bordet
- Da jeg kom til Vancouver festet Pamela på en restaurant, hvor hun drakk champagne og hoppet rundt på bordene. Jeg tenkte «det var en rask restitusjon fra en spontanabort», sier Kid til bladet.

Pamela selv, som nå angivelig er forlovet med pokerspilleren Rick Salomon har følgende å si om Kids uttalelser:

- Jeg håper albumet hans selger bra, og jeg håper han er lykkelig. Vi var gift i fire måneder, og hvis han ikke har noe fint å si om meg, så vær så snill og be ham slutte å snakke om meg.

Om det Kid sier er sant, eller om han bare er litt snurt etter å ha havnet i slåsskamp med en av Pams andre ektemenn, Tommy Lee, gjenstår å se.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere