RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avslørte Trump-brudekjolen

Sist oppdatert:
Belagt med edelstener og i flotteste silke. Modellen Melania Knauss viser i månedens Vogue frem kjolen hun skal bære når hun gifter seg med Donald Trump lørdag.

Den gamle regelen om at brudgommen ikke skal se brudekjolen før den store dagen, er tydeligvis ikke så farlig for Melania Knauss og Donald Trump.

Tok 550 timer å sy
Så er det heller ikke spart på dollarene, gulltråden eller edelstenene når Melania Knauss har gått til anskaffelse av den overdådige brudekjolen fra Dior. Kjolen er holdt i elfenbenshvitt på grensen til caffe latte-farge og har et enormt slep.

Bare broderiene på kjolen skal ha tatt 550 timer å gjøre ferdig.

Vogue-redaktør Sally Singer sier til AP at kjolen er så enorm fordi den skal fylle den store ballsalen i Donald Trumps store hus i Florida. Vogue har en flere siders reportasje om kjolen i februarnummeret.

- Droppet Celina
Donald Trump brukte årevis på å overtale den slovenske toppmodellen til å gifte seg med ham. De ærgjerrige millionæren skal ha forsøkt å sjekke henne opp for flere år siden da han var på date med Celina Midelfart, meldte New York Post i helgen som var.

Dette synes Knauss var toppen av usmakelighet, og The Donald, som amerikanerne kaller ham, fikk litt å bryne seg på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere