RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SAVNET: 74 år gamle Sigrid Viola er savnet.
SAVNET: 74 år gamle Sigrid Viola er savnet. (Politiet)

Avslutter søk etter 74-åring

Sist oppdatert:
Politiet innstiller leteaksjonen etter Sigrid Viola Indseth som ble meldt savnet på søndag.

I løpet av onsdag kveld vil politiet innstille søket etter Sigrid Viola Indseth. Grunnen er at de så langt ikke har noen videre spor å gå etter.

Indseth ble meldt savnet søndag 24. april i Elverum. Hun forsvant fra huset sitt om natten eller på morgenen søndag. Siden søndag ettermiddag har politiet sammen med mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret (FIG), Norske Redningshunder, brannvesen, forsvaret og frivillige personer søkt etter 74-åringen uten resultat, opplyser Hedmark politidistrikt i en pressemelding.

Mannskapene har lette etter 74-åringen i et stort område, hvor hjemmet hennes i Nyfundvegen i Elverum har vært utgangspunktet. Det har også blitt søkt i Glomma, samt Sagtjernet og Vasletjernet i Elverum.

Politiet understreker at leteaksjonen vil bli startet opp igjen hvis det kommer nye opplysninger eller meldinger om den savnede kvinnen. De oppfordrer innbyggerne i Elverum å ta en kikk etter 74-åringen i egne uthus og bygninger selv om leteaksjonen nå formelt innstilles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere