Gå til sidens hovedinnhold

Avsluttet: Womans store gavedryss

Vi fyller 1 år – du får gavene. Verdier for over 50.000 kr!

(Womanweb.no): Vi synes at selve jobben er en gave i seg selv, derfor vil vi heller gjøre litt stas på DEG. Parfymer, kremer, spill, leketøy, ski, treningskort – her bør det være noe for enhver smak. Kast deg over mobilen!

Se bildene av premiene i Woman nummer 13 eller nederst på siden her (noe av det som kan vinnes¿).

3 stk

Gavepakker fra Kondomeriet

’Lyst’ er spillet som lokker frem både erotikken og hemmelige fantasier. Og hva er vel bedre i en sånn situasjon enn å ha både massasjeolje, glidemiddel og en liten, søt vibrator for hånden? Mannen får du fikse sjæl.

Verdi per pakke: 850 kr

* WHURRA 8 til 1986

4 stk

Gavepakker fra Babor

Enda mer luksus. Disse flotte gavepakkene fra Babor består av 2 renseprodukter, 1 dagkrem og 1 øyekrem. Huden din kommer til å bli over seg av begeistring.

Verdi gavepakke 1: 1611 kr

Verdi gavepakke 2: 1581 kr

* WHURRA 11 til 1986

3 stk

Årskort fra S.A.T.S

Januar er høytid for å starte et nytt og bedre liv. Og med et årskort på S.A.T.S kan drømmen bli virkelighet. S.A.T.S har treningssentre over hele landet, så du bør kunne finne et som passer deg.

Verdi per årskort: 6527 kr

* WHURRA 12 til 1986

2 stk

Gameboy Micro med spill

Disse herlighetene får tennene våre til å løpe i vann. Og med to av de beste ”jente-spillene” for hånden vil vi tippe det blir vanskelig å få kontakt med deg på en stund. Jorden kaller! – men den kan godt vente litt.

Verdi per pakke: 1498 kr

* WHURRA 10 til 1986

3 stk

Gavepakker fra Biotherm

Tre deilige skjemme-bort-seg-selv-produkter i en lekker innpakning. Pakken inneholder Biosource Clearifying Lotion, Aqua Source Non Stop Oligo-Thermal Cream Intense Moisturization og Biosource Clearifying Cleansing Gel.

Verdi per pakke: 542 kr

* WHURRA 3 til 1986

12 stk

Lancôme Hypnôse Edp

Lancômes parfyme påstår å være en selvsikker duft, ”som et sensuelt kjærlighetseliksir som følger en magisk sti”. Vi deler ut et helt dusin, så sjansen er stor for å gjøre opp sin egen mening.

Verdi per parfyme: 550 kr

* WHURRA 5 til 1986

10 stk

Hårpakker fra Charles Worthington

Results Moisture-Seal-serien tripper etter å gi litt ekstra luksus til håret ditt. Pakken inneholder Glossing Shampoo, Superconditioner, Take Aways Maximum Moisture Conditioning Treatment og Take Aways Burst Blow-Dry Spray.

Verdi per pakke: 260 kr

* WHURRA 2 til 1986

3 stk

Chanel No 5 Edt

Ja, det går an å spraye seg til litt ekstra klasse og eleganse. Dette er parfymen som aldri går av moten, og her får du den i veskestørrelse med to refiller. Så er du alltid beredt når du trenger å lukte litt ekstra godt.

Verdi per parfyme: 640 kr

* WHURRA 9 til 1986

2 stk

Philips web-kamera

Disse to snertne web-kameraene kan gjøre tiden på nettet enda litt morsommere. Og for deg som har blitt fullstendig nett-avhengig, kan det jo bli hyggelig å se ansiktene til vennene dine igjen.

Verdi SPC300nc: 399 kr

Verdi SPC200nc: 249 kr

* WHURRA 7 til 1986

1 stk

MatiSpa gavepakke

Tid for selvpleie! Fyll badekaret, tenn duftelysene, og la deg forføre. Pakken inneholder Body Energy Fresh Tonic Water, Body Energy Nourishing Body Oil, Body Well-Being Exfoliating Body Gel og Body Well-Being Intensive Hydration Care.

Verdi: 2020 kr

* WHURRA 6 til 1986

2 stk

Armbåndsur fra Chronotech

Prisma Deluxe er armbåndsuret som oser av luksus. Dessuten hjelper det deg med å holde både tiden og stilen.

Verdi per klokke: 1495 kr

* WHURRA 1 til 1986

1 par

Ski med bindinger fra Cosmo

Hot Spice er skiene som får deg til å trygle etter mer snø, så trekk til fjells! For å gjøre opplevelsen komplett, får du også med matchende genser, skjerf og kaffekopp. Let it snow!

Verdi: 3499 kr

* WHURRA 4 til 1986

Slik gjør du:

Send kodeord (står under hver gave) til 1986. Ikke send med navn og adresse, vi kontakter deg. 5 kr per melding.

Les også:

Forhandlerguide

Spis deg til pen hud

Jamie Oliver krydrer skjermen

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser