RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avtalen endelig i boks

Sist oppdatert:
Domstolene i Danmark har nå undertegnet avtalen med Software Innovation. Les mer her:
Software Innovation melder i dag at Domstolene i Danmark endelig har undertegnet kontrakten fra 13. oktober 2005. Avtalen gjelder Software Innovations Public 360° for elektronisk saks- og dokumenthåndtering og skal være verdt 45 millioner kroner.

- Domstolsstyrelsen gav dog i slutten av januar 2006 Software Innovation beskjed om å starte opp prosjektet med full bemanning med basis i de foreliggende bevilgninger. Løsningen forventes fullt implementert medio 2008. Antall brukere vil overstige 2.600 på landsbasis når løsningen er fullt implementert, skriver selskapet i en melding.

Domstolsstyrelsen valgte den 13. oktober Software Innovation som leverandør av det nye CivilStraffe system til Danmarks Domstoler, men har måttet utsette kontraktsignering og full prosjektstart i påvente av finansiering fra de bevilgende myndigheter da kostnadsrammen for prosjektet ble større enn forventet. Domstolene i Danmark har nå fått nødvendig tilsagn om finansiering.

- Dette er den største elektronisk saks- og dokumenthåndtering avtale Software Innovation har fått i Danmark. Vi er meget stolte over å kunne levere denne løsningen til de danske domstolene. Prosjektet med Domstolsstyrelsen er en milepæl for den danske organisasjonen og gir en styrket plattform for videre vekst og utvikling av den danske organisasjonen, skriver konsernsjef Per Kveim i Software Innovation ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere