RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser Norden-interesse

Sist oppdatert:
Det gikk i går ubekreftede meldinger om at skipsreder John Fredriksen skulle være i ferd med å kjøpe seg opp i det danske bulkrederiet Norden. Fredriksen-systemet sier at de heller vil satse på egen hånd
Det var shippingavisen TradeWinds som i går meldte at Fredriksen sammen med danske Torm og tyske Oldendorff skulle være partnere i et oppkjøp av rederiet DS Norden.

Torm avviste på ettermiddagen i går at de hadde noen planer med Fredriksen-systemet, og den norske superrederens nærmeste medarbeider Tor Olav Trøim avviser at de er i dialog om et kjøp i Norden.

- Vi er ikke i noen dialog med partnere om å kjøpe Norden. Ut fra eiersammensetningen vet vi at det kan komme endringer i selskapet. Men vi kjenner ikke godt nok til Norden og regnskapstallene til at det er naturlig for oss å se på dette nå, sier Trøim til Dagens Næringsliv.

Trøim sier videre at Fredriksen vil konsentrere seg om å etablere det nye bulkrederiet basert på Frontlines bulkengasjement. Det var tidligere i høst at Frontline lanserte planene om å børsnotere sine bulkskip og en rask ekspansjon av denne satsningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere