RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser RCLs søksmål

Sist oppdatert:
Det franske industrikonsernet Alstom avviste fredag erstatningssøksmålet anlagt av cruiserederiet Royal Caribbean Cruises
Korrigerer 3000 millioner dollar til 300 millioner dollar.

Det var torsdag RCL varslet erstatningssøksmålet mot Alstom og Rolls Royce, som har levert propellsystemet til flere av de nyeste skipene til Celebrity Cruises, en datterlinje i RCL.

- Alstom har svart i detaljer ... og forklart hvorfor, under de relevante kontraktene, kravene fra RCL er uten grunnlag og innhold, og avviser søksmålet i sin helhet, sier en talskvinne til Reuters fredag ettermiddag.

Alstom, som sist uke ble reddet fra konkurs av blant annet den franske stat, vil ikke kommentere søksmålet utover dette.

RCL har totalt saksøkt Alstom og partner Rolls Royce for 300 millioner dollar på grunn av feilene som har oppstått på flere av de nye skipene. Feilene har ført til kanselleringer og verftsopphold.

Les også:
RCL med gigantsøksmål
Alstom reddes av staten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere