RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Axis-Shield guider

Sist oppdatert:
Farmasiselskapet Axis-Shield har sendt ut en oppdatering på den økonomiske utvikling i år, og ser resultater på nivå med egne budsjetter. Axis-gründer vein Lien utvider også amarbeidet med britiske Abbott
- Resultatene for perioden er på linje med styrets forventninger, og viser en fortsatt økning I driftslønnsomheten, skriver styret i Axis-Shield i oppdateringen.

Axis ser en økning i driftsinntektene i år på 10 prosent sammenlignet med 2004. Det til tross for manglende større bidrag fra det nye Afinion-produktet. Dette produktprogrammet har opplevd forsinkelser i utrullingen.

For laboratorieutstyr har salget tilknyttet homocystein vist økende inntekter, samt god utvikling for produkter selskapet produserer for Abbott.

Axis melder for øvrig at de i dag inngår et samarbeid med nettopp Abbott. Planen er å utvikle Axis diagnoseproduktet for tidlig detektering av rheumatoid arthritis og Axis homocystein produkt slik at det passer inn i Abbott diagnoseverktøy Architect.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere