*Nettavisen* Nyheter.

Aylar: - Jeg sa nei til Big Brother

Foto: (Flexifoto)

Kjendismodellen Aylar Lie sier hun takket nei til tilbud om å bli med i TV Norges Big Brother, fordi hun fryktet at det ville ødelegge karrieren hennes.

29.01.05 21:55

Her kan du sjekke hvem som faktisk ble med i Big Brother.

Lørdag kveld avslører TV Norge hvem som skal være deltakerne på årets norsk-svenske Big Brother. Det er blitt spekulert i om nakenmodellen Aylar skulle være med, men hun sier at hun takket nei.

- Jeg søkte om å være med i Big Brother. Jeg var på førstegangsintervju, og kom med på andregangsintervju. De ville ha meg med, men jeg valgte til slutt å takke nei, sier Aylar til side2.no.

- Ifølge manageren min kan tilbudet ødelegge hele karrieren min.

Aylar sier at det var manageren hennes Jon Edwardt Brandt og andre venner som rådet henne fra å bli med. Etter at hun sa nei, kom produksjonsselskapet Rubicon ifølge Aylar med et godt tilbud til henne.

- Rubicon var villig til å strekke seg veldig langt, lenger enn de har gjort for noen andre deltakere, hevder Aylar.

Aylars egentlige plan var å være med i Big Brother en stund, for å bli kjent i Sverige. Hun hadde tenkt å trekke seg ganske kjapt. Nå har hun andre og større planer.

- Sverige er ikke så mye større enn Norge. Jeg satser mer på USA, England og Tyskland. 2004 har vært et skandaleår for meg. 2005 skal jeg prøve å ta litt mer seriøse oppdrag, men jeg er fremdeles en glamourmodell, lover skjønnheten.

Det har ikke lyktes side2 å komme i kontakt med TV Norge lørdag kveld, men de har tidligere nektet å kommentere ryktene rundt Aylars deltakelse i Big Brother før deltakerne offentliggjøres lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.