RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aylar blir posterbabe i Tyskland

Sist oppdatert:
Hun har blitt kjendis på rekordtid her hjemme, og nå frontes hun som posterbabe i et tysk magasin som selges i rundt 250.000 eksemplarer. Se bilder og video her.

Det er i desemberutgaven av det tyske mannebladet FHM norske Aylar blir avbildet på en plakat. FHM selger rundt 250.000 eksemplarer i måneden i Tyskland, ifølge redaktør i norske FHM, Stig Jakobsen.

- Hun ser fantastisk ut
Norske jenter har ikke vært gjengangere i de store internasjonale magasinene. Et unntak er Monica Hansen som har vært i engelske FHM. Disse bildene ble imidlertid tatt i USA, hvor hun bor.

Engelske FHM har også vist sin interesse for Aylar. Jakobsen har følgende forklaring på hvorfor Aylar er så populær både i Norge og i utlandet.

- Historien om Aylar er ganske unik, og har også fått oppmerksomhet utenfor landegrensene. Dette kombinert med at hun ser fantastisk ut gjør henne til godt stoff overalt.

En fjær i hatten
For den norske utgaven av FHM betyr dette selvsagt at også de får eksponert seg, og det at Aylar når får oppmerksomhet i Tyskland kan også få betydning for andre norske modeller.

- Ja, det er definitivt en fjær i hatten. Man er på en måte tatt opp i det gode selskap når man internasjonalt begynner å verdsette fotoseriene vi lager, sier Jakobsen.

- Dødskult!
Var Aylars første kommentar da vi rinte og fortalte henne nyheten. Hun hadde tidligere ikke fått bekreftet at tyske FHM kom til å bruke bildene av henne.

- Dette er kjempestort. Jeg er kjempestolt av meg selv. Det hjelper å være positiv og ikke synes synd på seg selv. Min holdning har hjulpet meg veldig mye, og derfor går det bra for meg, sier Aylar.

Hun forteller videre at hun allerede nå får mange jobbtilbud fra utlandet som tilbyr lukrative kontrakter, men at det er vanskelig å sile ut de som er useriøse når hun ikke har en agent som representerer henne.

Vi tipper at 250.000 postere av henne på det tyske markedet ikke legger en demper på denne interessen.

Bilder av Aylar finner du i bildegalleriet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere