RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aylar søker sexy kollega

Sist oppdatert:
Dersom du ønsker å jobbe som glamourmodell, har du nå sjansen til å jobbe med Aylar på Quart-festivalen. Du får også sjansen til å være med i hennes nye modelltropp, Team Aylar.

(SIDE2): Aylar er på utkikk etter fem jenter som skal utgjøre Team Aylar. Jentene vil få masse forskjellige oppdrag innenfor foto, tv og mye annet spennende. De vil blant annet få egen bildeserie i Norges største herremagasin, FHM.

Glamour
Allerede i neste uke skal Aylar jobbe som modell på Quart-festivalen i Kristiansand. Den utvalgte som følger henne dit, blir i tillegg den første som blir tatt opp som medlem i Team Aylar. De fire andre jentene hun søker må gjennom en audition nærmere høsten.

På Quart-festivalen skal Aylar fronte hovedsponsoren CDON, og til dette oppdraget trenger hun en sexy og vakker jente som kan jobbe sammen med henne.

Den utvalgte får dekket alle utgifter i forbindelse med reisen. Sammen skal dere reise nedover til Kristiansand med en luksusyacht å bo på hotell Caldonien eller på båten om ønskelig, du får også VIP-pass til alt som skjer under festivalen.

Under festivalen må du jobbe fire timer hver dag sammen med Aylar, noe som bør være en grei jobb under festivalsommeren. Du vil også bli sponset med diverse klær.

- Det går ut på å fronte CDON, smile og ha det gøy, sier Aylar.

Send søknad nå
Dersom du mener at du er en passende modellpartner for Aylar, kan du sende din søknad direkte til Aylar sin manager nå ved å klikke på lenken under. Der legger du ved bilde samt en kort begrunnelse på hvorfor akkurat du er den rette for dette oppdraget.

Se Aylars bildedagbok
På Side2 kan du følge med på mye av det Aylar jobber med og gjør på fritiden gjennom hennes bildedagbok.

Den kan du lese ved å følge lenken under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere